Tolga saken

Grape opplyser at hans klient meldte seg frivillig tirsdag. Politiet hørte lyder i bakgrunnen da de ble oppringt om voldshendelsen i en bolig i Tolga natt til søndag og skjønte at det var behov for øyeblikkelig hjelp.


Pin Pa Viral

Denne testen er nå bekreftet positiv etter PCR-test.

. Den pågrepne framstilles for varetektsfengsling klokken 13 sier forsvarer Harald Grape til Arbeidets RettØstlendingen. En elev ved Tolga skole avla tidligere i uka en positiv hurtigtest. Det er to siktede i saken.

Min klient meldte seg frivillig i går sier hans forsvarer Harald Grape til Arbeidets RettØstlendingen. 20-åringen og hans foreldre ble angrepet Nå dør jeg. Jeg kan bekrefte at det er fengslingsmøte på Hamar klokka 13.

En person er pågrepet i forbindelse med bortføringssaken i Tolga. Tirsdag ble en 24 år gammel mann. 1235 Person pågrepet i Tolga-saken.

Den pågrepede personen skal ha meldt seg frivillig til politiet i går sier hans forsvarer Harald Grape til Arbeidets RettØstlendingen. Mannen som ble pågrepet onsdag ettermiddag erkjenner ikke straffskyld opplyser forsvareren hans advokat Marius Ihlebæk til TV 2. - Alle elevene ved Tolga ungdomsskole er definert som øvrige nærkontakter etter at en elev avla en positiv hurtigtest 7desember.


Art Warrior Knight Thomasshirley Concept Art Characters Dark Fantasy Art Fantasy Character Design

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel